diumenge, 30 d’octubre del 2016

Núria Terés ha mort per ressuscitar amb el Crist pobre

Estimados hermanos: "Cuanto más se muere más vida se tiene, más vida se da".
Ha fallecido esta noche a causa de un cáncer Nùria Terés Bonet, laica asociada de la diócesis de Girona, casada con Albert Quintana y madre de cuatro hijos. Descanse en paz. Fue una mujer valiente, profundamente comprometida con los más pobres, inmigrantes...
Damos gracias a Dios por las muchas virtudes con que la bendijo en su vida mortal y le pedimos que Nùria disfrute ya de la plenitud de su Reino. Y que el Señor conceda el alivio de la esperanza cristiana a sus padres, esposos e hijos.
Unidos en la oración y en la esperanza.Cordialmente
Lucio Arnáiz, responsable Prado Regional




L’eugenial veïna Núria Terés ha mort

El Dimoni plora | Santa Eugènia de Ter
Avui diumenge a la matinada, ha mort l’eugenial Núria Terés i Bonet
(04·03·1962 – 30·10·2016, Santa Eugènia de Ter).

La Mamarroca i la Núria
La Mamarroca i la Núria
Eugenial dona, veïna i amiga, lluitadora. Companya de l’Albert Quintana i mare de quatre fills; en Bernat, en Lluc, la Maria i en Mareg. Amant de la vida, la bicicleta, del teixir virolat i les hortes, i la seva gent. Llicenciada en Biologia, professora d’educació secundària (més de 20 anys), professora-tutora de l’Hospital de Dia per a Adolescents amb Trastorns Mentals del Santa Caterina (Salt). Estudiosa en temes de gènere, coeducació, interculturalitat i joves filles de famílies marroquines, col·laboradora de la Fundació Jaume Bofill i del grup de recerca Multiculturalisme i Gènere (UB), i presidenta del Col·lectiu Igualtat de Girona (2003-2006).
Membre de la junta i vicepresidenta de l’Associació de Veïns de Santa Eugènia de Ter (fins al 2007), membre del Pla Educació i Convivència (PEiC) de Santa Eugènia·Sant Narcís, de l’AMPA de l’Escola Montfalgars -i del Club de lectura de la biblioteca Montfollet- i de l’Institut de Santa Eugènia. Col·laboradora d’El Dimoni (1981) i d’eldimoni.com. Els eugeniencs i eugenienques la recordem amb carinyo quan ara fa un any, per la Festa Major de Santa Eugènia de Ter, va presentar el pregoner d’aquella edició 2015, l’Abat de Montserrat, fill de la Rodona. Ha format part de la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana mundial de la Coordinadora d’ONG Solidàries i del Secretariat de Pastoral Obrera. Va ser electa per Santa Eugènia de Ter a l’Ajuntament de Girona (ICV-EUiA, 2007-2015) i regidora de l’equip de govern a les àrees d’Educació i de Solidaritat i Cooperació (2007-2011) i… i molt i molt més, molt més! T’estimem.

La vetlla serà demà dilluns 31 d’octubre, de 3 de la tarda a 9 del vespre, al Tanatori de Girona La celebració serà dimarts 1 de novembre, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Eugènia de Ter