diumenge, 17 de maig del 2015

Avui i demà recés trimestral



Recés trimestral
17 i 18 de maig de 2015

“Creuar el pont amb la comunitat”

Estimats companys
de la família pradosiana de Catalunya i Balears,

recordo que aquest curs, hem continuat treballant l’objectiu general: “Ajudar-nos com a Pradó a viure la missió d’evangelitzar els pobres com a font d’espiritualitat”. Aquest curs té com a objectiu concret: “Acollir com a gràcia i viure la nostra pertinença i servei a la comunitat cristiana com a font d’espiritualitat”. Vam decidir que aquest objectiu tindria tres nuclis a l’hora de treballar-lo al llarg d’aquest curs:
1.    L’Església, la comunitat cristiana en totes les seves manifestacions, és do de Déu per als pobres i per a nosaltres.
2.    L’Església, tota comunitat cristiana, està cridada a donar els signes del Regne. És una comunitat que encarna la “diferència”, la “novetat” de l’Evangeli.
3.    També tota comunitat cristiana és enviada a “creuar el pont” per evangelitzar els pobres.

El primer nucli el vam treballar en el primer recés del mes d’octubre; el segon nucli ho va fer en el recés del mes de març, en aquest recés ens centrarem en el tercer nucli que abans hem esmentat, el diumenge a la tarda, ens ajudarà a aprofundir i pregar un testimoni que farà en Oriol Xirinacs sobre la seva experiència de creuar el pont. El dilluns al matí, el Lucio Arnáiz farà una ponència sobre “Què significa creuar el pont per a un pradosià”. Per tant,  us convidem a retrobar-nos el 17 i el 18 de maig de 2015 a la  Casa d’Exercicis Sant Ignasi – Sarrià (Carrer Carrasco i Formiguera, 32 – Barcelona Tel. 93 205 81 34).

El programa proposat és aquest:
Diumenge 17
18,00 Acollida
18,30 Aportació d’Oriol Xirinacs.
                   Treball personal
20,30 Sopar
21,30 Informacions i altres qüestions pradosianes 

Dilluns 23
8,30 Laudes
9,00 Esmorzar
9,30 Ponència d’en Lucio Arnáiz.
10,30 Treball personal
12,30 Compartir voluntari
13,00 Eucaristia
14,00 Dinar. Comiat

El Consell del Pradó de Catalunya i les Illes Balears